Presidenti Meta pret në takim Richard Grenell / Vlerëson bashkëpunimin e tij

Presidenti Ilir Meta, pasi priti Richard Grenell në zyrën e tij, reagoi me anë të një postimi në Twitter.

Meta shkruan se vlerëson angazhimin e Grenell për marrëdhëniet midis Shqipërisë dhe SHBA.

Postimi i Plotë në twitter nga Ilir Meta:

Është gjithmonë kënaqësi të kesh Richard Grenell në Shqipëri dhe në zyrën time. Vlerësohet shumë angazhimi i tij në mbështetje të forcimit të mëtejshëm të marrëdhënieve dhe bashkëpunimit ndërmjet Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara.

kumtari.al

Read Previous

Mozaik në qytetin antik të Zeugma (Pompein e Turqisë)

Read Next

Biden premton reduktimin e gazit në atmosferë, po nuk përmban dot gazrat e tij.