Presidenti dekreton ligjet për rritjen e pagave të zyrtarëve të lartë dhe administratën

Presidenti Bajram Begaj ka dekretuar 3 ligjet për rritjen e pagave për ministrat, deputetët dhe administratën publike.

Presidenti ka dekretuar ligjin për një ndryshim “për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në republikën e Shqipërisë”, ligjin “për pagat, shpërblimet dhe strukturat e institucioneve të pavarura kushtetuese dhe të institucioneve të tjera të pavarura të krijuara me ligj”, “për kompetencat për caktimin e pagave dhe trajtimeve të tjera financiare dhe përfitimeve të të punësuarëve në institucionet e administratës publike si dhe të pagës minimale në shkallë vendi”.

Presidenti dekreton ligjet për rritjen e pagave të zyrtarëve

 

 

Read Previous

Lëkundje tërmeti në disa zona të vendit

Read Next

Tensionet në veri/ Serbët godasin me shishe edhe kreun e Listës Serbe: Tradhtar