Plazhet bosh, Rama intervista për turizëm të suksesshëm në mediat ndërkombëtare

Kryeministri Edi Rama thotë se nga 36 mijë turistë britanikë deri në korrikun e vitit të kaluar, 90 mijë kanë qenë vizitorët nga Britania në Shqipëri gjatë 7 muajt e fundit.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka ndarë edhe një shkrim që prestigjozja “The Times” ka publikuar për turizmin në vendin tonë.

Kryeministri Edi Rama thotë se nga 36 mijë turistë britanikë deri në korrikun e vitit të kaluar, 90 mijë kanë qenë vizitorët nga Britania në Shqipëri gjatë 7 muajt e fundit.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka ndarë edhe një shkrim që prestigjozja “The Times” ka publikuar për turizmin në vendin tonë.

“Nga 36 mijë turistë britanikë deri në korrikun e vitit të kaluar 90 mijë kanë qenë vizitorët nga Britania e Madhe në Shqipëri këta shtatë muaj, falë edhe shtimit të konsiderueshëm edhe të udhëtimeve me linja direkte

E mirënjohura britanike   “The Times” ia dedikon Shqipërisë këtë artikull, me përshkrimin e plazheve, ushqimit dhe qyteteve në UNESCO, që promovohen çdo ditë në rrjetet sociale duke përhapur fjalën e mirë që përkthehet në më shumë turistë, të ardhura, ekonomi”, ka shkruar Rama.

Read Previous

Qeveria ka dhënë për KESH-in edhe 68 milionë euro shtesë

Read Next

Petrit Vasili: Inceneratorët i kanë shtrirë këmbët në Drejtorinë e Ujësjellësit në Tiranë