Pfizer/BioNTech: Të aplikohet urgjent vaksina për grupmoshat 5-11 vjeç

Kompanitë farmaceutike Pfizer dhe BioNTech  kanë bërë të ditur se vaksina e tyre  është e sigurt dhe për fëmijët 5 deri në 11 vjeç.

Pfizer dhe BioNTech thanë se do të kërkojnë autorizim që vaksina të aplikohet urgjent në këtë grupmoshë.

Ndërkohë në Shtetet e Bashkuara, vaksina Pfizer/BioNTech, është duke u aplikuar nga mosha 12 vjeç e lart.

/Kumtari.al/

Read Previous

“Jam Policia, dokumentet për verifikim”, zbardhet dinamika e plotë e vrasjes së policit Saimir Hoxha, ja si u arratis Aldi Rama

Read Next

234-mijë shqiptarl kanë kërkuar azil ne Evropë nga janari 2008 deri në korrik 2021