Përsosmëria është në detaje

Kjo është skulptura e një frizeri (berber) italian, quhej Mikelanxhelo, jetoi në vitet 1475-1564.

Përsosmëria është në detaje!

Në parakrahun e skulpturës së Moisiut të Mikelanxhelos, është gdhendur një muskul i vogël që duket vetëm kur gishti i vogël ngrihet, përndryshe ai muskul fshihet, nuk duket.

Moisiu në të vërtetë po ngre gishtin e tij të vogël në këtë skulpturë.

Shembull i jashtzakonshëm i vëmendjes së gjeniut.

Read Previous

Kuvendi i PD dhe një përgjigje Tomor Alizotit

Read Next

Kuvendi i 11 dhjetorit, 2171 delegatë publikojnë emrat