Përmes fotove / Afganistan: Jeta në fshat

Gratë dhe fëmijët afganë pushojnë pas mbledhjes së pambukut në një fushë në distriktin Dawlatabad. [Wakil Kohsar/AFP]
Një fermer afgan përdor një lopatë për të lëruar një fushë në distriktin Dawlatabad. [Wakil Kohsar/AFP]
Gratë dhe fëmijët afganë mbledhin pambuk në një fushë në distriktin Dawlatabad. Vjelësit paguhen rreth 10 afgan (11 cent të një dollari amerikan) për kilogram, secili prej 200 deri në 300 afgan. [Wakil Kohsar/AFP]
Një i moshuar i fshatit afgan Hajifat Khan në shtëpinë e tij në fshatin Dashtan. [Wakil Kohsar/AFP]
Fëmijët afganë luajnë brenda oborrit të shtëpisë së tyre në fshatin Dashtan të provincës Balkh. [Wakil Kohsar/AFP]
Një djalë afgan duke ecur nëpër fshatin Dashtan të provincës Balkh. [Wakil Kohsar/AFP]

Read Previous

Greqia ndalon hyrjen e shtetasve shqiptarë / Nuk njeh certifikatat e vaksinimit

Read Next

Mozaik në qytetin antik të Zeugma (Pompein e Turqisë)