PD mbledh grupin parlamentar, bashkëpunim me mazhorancën

Partia Demokratike do të mbledhë sot Grupin e saj Parlamentar.

Grupi i PD do të mblidhet në orën 11:00, në selinë blu.

Në mbledhje do të diskutohet mbi vendimin që do të marrin demokratët për pjesëmarrjen në Komisionet Parlamentare. Kujtojmë se Partia Socialiste ka kërkuar që mbledhjet e komisioneve të zhvillohen online, ndërsa Partia Demokratike është shprehur se mbledhur duhen zhvilluar me prani fizike.

Ndërkohë një tjetër çështje që do të diskutohet është reforma territoriale. PD i duhet bashkëpunim me PS për të korigbuar gabimin e saj vite të shkuara duke mos marrë pjesë në reformën territoriale.

Në këtë pikë PD do të ketë edhe përkrahjen e Ambasadës së SHBA, pasi një nga çështjet që përmendi dje pas takimit me Bashën Ambasadorja Kim, ishte edhe reforma tereitoriale, krahas asaj zgjedhore.

Read Previous

Karikues universal

Read Next

“E shkuara” e PD është histori suksesi, krenarie dhe lavdie për gjithë shqiptarët!