Nga nesër Italia mbyll kufirin me Shqipërinë

Për shkak të situatës së pandemisë, nga nesër Italia do të mbyll kufirin  me Shqipërinë për lëvizjet me arsye turizmin.

Hyrja në Itali do të lejohet vetëm për arsye pune, shëndetësore, studimi dhe urgjence.

Të drejtë rikthmi në shtetin italian do të kenë  personat që kanë nënshtetësi të një vendi të Bashkimit Europian, ose kanë rezidencë aty, si dhe kategori të ndryshme si sportistët, gazetarët etj.

Read Previous

Kreu i OBSH: “Pandemia është larg përfundimit”

Read Next

Dëbimi i ambasadorëve, Berlini i shqetësuar për raportet me Ankaranë