Nga e thëna në të bërë

Nga Lutfi Dervishi

Pyetjes së gazetares malazeze: “sa kushton? kur nis? dhe kur mbaron ura 300 metra mbi lumin Bunë? – iu përgjigjën gjerë e gjatë të dy kryeministrat, por asnje nuk ishte në gjendje të japë përgjigje sa kushton? kur nis? kur mbaron?

Sepse ka punë puna.

Sepse ende nuk ka një projekt inxhinjeri.

Sepse ende nuk dihet sa kushton.

Sepse ende nuk dihet nëse do të financohet nga buxhetet e dy vendeve apo do të kërkohen grante apo kredi?

Me shpresë mot motin tjetër takohemi për të thënë se kur do të nis puna…

Nga e thëna në të bërë është në mes një Bunë e tërë…

Read Previous

Fredi Beleri i përgjigjet Taulant Ballës

Read Next

Tiranë/ Aksidentohet një tjetër autobus urban