Ndryshimet kushtetuese, Bardhi: Me dakordësi edhe të ndërkombëtarëve

Partia Demokratike njoftoi se do të dorëzojë ditën e mërkurë në Kuvend, 3 amendamentet kushtetuese për vetingun e politikanëve, reformën zgjedhore dhe reformën territoriale.

Read Previous

Studimi i CDC tregon se vaksina Pfizer është 93% efektive kundër shtrimit në spital për moshat 12 deri në 18 vjeç

Read Next

Luftë juridike: Sovraniteti kombëtar përballë të drejtës së BE