Meta publikon drejtuesit e parë të Partisë së Lirisë, Tedi Blushi Sekretar i Përgjithshëm…

Komiteti Organizativ i Partisë së Lirisë zgjedh drejtuesit e rinj të strukturave deri në mbledhjen e Konventës Kombëtare.

Me propozim të Kryetarit të Partisë së Lirisë, Ilir Meta dhe të Zëvendëskryetarit, Agim Nesho, Komiteti Organizativ zgjodhi sot drejtuesit e rinj të strukturave deri në mbledhjen e Konventës Kombëtare:

Z. Tedi Blushi – Sekretar i Përgjithshëm

Z. Endrit Braimllari – Sekretar Organizativ
Znj. Floida Kërpaçi – Sekretare për Marrëdhëniet Ndërkombëtare

Znj. Silva Caka – Sekretare për Marrëdhëniet me Publikun.

Read Previous

“Nikolla, pula e Kuvendit, përdoret për nevoja personale të Ramës”

Read Next

Koncesioni 100 mln dollarësh i sterilizimit, Ilir Beqaj përgjegjës për caktimin e pikëzimit