Meta: Igli Cara është shpëtimtari i Durrësit, më 14 maj i themi PO ndryshimit

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, tha në tubimin për prezantimin e kandidatit të opozitës në Durrës, Igli Cara, se qyteti bregdetar do votojë ndryshimin më 14 maj.

“Ndryshim për të shpëtuar Durrësin nga një bandë që e plaçkit Durrësin, për llogari të një bande më të madhe në Tiranë, të Edi Ramës dhe inceneratorëve.

Mjaftojnë 10 milionë euro, që kalojnë me një firmë nga Bashkia e Durrësit për të paguar inceneratorët e Edi Ramës, për të zgjidhur hallet e mëdha të Spitallës, Kënetës, Plazhit, ku popullsia është rritur dhe shërbimet publike mungojnë.

Secili nga ju sot është Igli deri më 14 maj, sepse Igli vjen nga vota juaj e lirë dhe transparente, nga procesi më demokratik që ka ndodhur gjeri më sot, siç është ai i primareve, ndaj gëzon mbështetjen e të gjithëve.

Igli Cara gëzon mbështetjen të gjithë qytetarëve që e duan Durrësin.

Shpëtimtari i Durrësit është Igli Cara dhe të gjithë ju. Është një politikan model, është i vetmi deputet i Durrësit, që ka paralajmëruar se nga babëzia e lejeve të ndërtimit, një tërmet do sillte viktima.

Për fat të keq, tërmeti ndodhi dhe ata njerëz e humbën jetën për shkak të korrupsionit të lejeve të ndërtimit dhe babëzisë së bandës së Rilindjes.

Durrësi më 14 maj do votojë për triumfin e qytetarisë mbi arrogancën dhe mashtrimin.

Le të vazhdojmë kështu siç jemi të bashkuar deri më 14 maj për t’i dhënë po ndryshimit duke votuar Igli Carën,” tha

Read Previous

Bylykbashi: Më 14 maj durrasakët të ndëshkojnë arrogancën e atyre që qeverisin Durrësin

Read Next

Igli Cara: Përfundim Rindërtimit brenda 2024, ulje të taksave, transparencë