Meta: Është krim të lëmë Elbasanin në duart e atyre që zihen për tendera

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka qenë i pranishëm në prezantimin e kandidaturës së Luçiano Boçit në Elbasan, ndërsa ka treguar synimin e tij për këtë qark, duke thënë se rezultati për zgjedhjet do jetë 7-9.

Nga Elbasani, Meta tha se është krim që të lihen qytetarët bashkive të këtij qarku në dorë të Rilindjes.

Ai nuk ngurroi të denonconte gjendjen aktuale në të cilën ndodhet qyteti, ku u shreh se drejtimi i tij nu duhet lënë në duart e atyre që zihen për tendera.

Ilir Meta: I dashur kryebashkiak i Elbasanit, Luçiano Boçi. Zgjedhjet në Elbasan kanë përfunduar që ditën kur Boçi la mandatin e deputetit për t’ju kthyer identitetin qytetarëve. Qyteti u nëpërkëmb nga sekti i Rilindjes. Ti nuk je vetëm përfaqësues i koalicionit tonë, por përfaqësues i opozitës qytetare elbasanas. Faleminderit që ke ndezur flakën e fitores në të gjitha bashkitë e qarkut të Elbasanit. Elbasani duhet të dalë 7-0. Është krim të lëmë popullin e Gramshit në dorë të atyre që zihen me grushte. Është krim të lëmë Elbasanin në duart ë atyre që zihen për tendera. Elbasani duhet ti përkas të rinjëve, fitore për Luçiano Boçin, fitore për te rinjtë e Elbasanit.

Read Previous

Berisha nga Elbasani: Të zgjohemi dhe të firmosim ndryshimin në 14 maj

Read Next

“Rama kërcënon të largohet nga Arbitrazhi”/ BIRN: Qeveria ka akorduar rreth 156 milionë euro për dëmshpërblimet, përfshirë Becchetti-n