“Marksizmi Amerikan” i Mark Levin shet më shumë se 1 milion kopje/ është libri kryesor jo -thriller i vitit 2021

Nga Chris Pandolfo
Libri i fundit i autorit shtatë herë më të shitur të New York Times dhe prezantuesit të BlazeTV, Mark Levin, ka rezultuar të jetë një sukses mahnitës, duke shitur më shumë se 1 milion kopje në të gjitha formatet në vetëm 10 javë në shitje.
 
Libri i nëntë i Levin, “Marksizmi Amerikan”, ka fituar Nr.1 në listën e bestsellërve të New York Times për 10 javë rresht dhe ka mbajtur vendin e parë në listën e bestsellërve të Publisher Weekly, Wall Street Journal dhe USA Today që nga debutimi i tij në vendin e parë, sipas botuesit Threshold Editions, një fraksion i Simon & Schuster.
 
“Ne jemi të ngazëllyer nga suksesi mahnitës i MARKSIZMIT AMERIKAN dhe tërheqja e tij e madhe nga publiku i gjerë,” tha zëvendës -botuesja për Threshold Jennifer Long në një deklaratë të enjten.
MARKSIZMI AMERIKAN është aktualisht libri jo-thriller më i shitur i vitit 2021, dhe ne parashikojmë që ai të qëndrojë në majë të listave të bestsellërve gjatë pjesës tjetër të vitit. “
 
Te “Marksizmi Amerikan”, Levin hedh një vështrim të afërt se si ideologjia marksiste ka ndikuar në shoqërinë dhe kulturën amerikane, përfshirë në shkolla, media, korporata, industrinë e argëtimit dhe Partinë Demokratike dhe administratën e Biden.
 
Botuesi i Threshold deklaroi: “Te marksizmin amerikan, Levin kërkon të frymëzojë popullin amerikan për të mbrojtur lirinë, traditat, familjet dhe Kushtetutën e tij nga një kundërrevolucion ndaj Revolucionit Amerikan që kërkon të shkatërrojë shoqërinë civile ekzistuese. Levin shpjegon se si elementët kryesorë të ideologjisë marksiste janë përshtatur dhe aplikuar në mënyrë unike për shoqërinë amerikane dhe tani janë përhapur në të gjithë kulturën, duke formuar një sërë nën-lëvizjesh që përfshijë çështje të tilla si ‘ndryshimi i klimës’, çështjeve ‘gjinore’, ‘teoria kritike e racës’, etj./The Blaze
/kumtari.al/

Read Previous

Basha është tashmë i vdekur politikisht.

Read Next

Meta: Po të ishte dëgjuar Presidenti, nuk do ishim këtu ku jemi sot