Manjani: IMT, një çetë politike me mision shtetëzimin e pronës private

Nga Ylli Manjani

Për fat të keq, duhet të shemben ndërtime VIP, për t’u kujtuar për ligjin.

Duhet të ndodhin ndërhyrje si kjo e sotmja për të kuptuar se IMT është një çetë politike, si motër me partizanët e ’45-ës, që ka për mision shtetëzimin e pronës private nëpërmjet shkatërrimit.

Do protestoja më fort sot, nëse do ishin kujtuar për ligjin dhe të drejtën e pronës private të banorëve të unazës, Shkozës, 5 Majit, bregdetit dhe për pronën publike të trashëgimisë sonë ‘Teatri Kombëtar’.

Gjithandej kanë qenë çeta e rilindur partizane IMT dhe policët e dhunshëm të pushtetit, që kanë rrëmbyer PA LIGJ pronën private dhe kanë dhunuar për qëllime private pronën publike.

Sidoqoftë shëmbja për hakmarrje politike e pronës së pronarit të News24 është e PAPRANUESHME.

Do jetë e tillë edhe sikur pronari ta dredhë prapë me pushtetin…!

Read Previous

Shfrytëzimi i naftës, auditimi: Kompanitë përfshijnë shpenzime në kundërshtim me kontratën

Read Next

“Kërkoni vëmendje”, këngëtarja shqiptare kritikon personazhet publike