Librazhdi pa energji elektrike

“Blackout” në Librazhd! Qyteti dhe zonat përreth kanë pësuar një fikje totale të energjisë elektrike.

Të gjitha komunat dhe qyteti pa energji elektrike. Nuk dihet defekti deri më tani.

Pa energji janë Qyteti Librazhd, Njësitë Administrative, Qendër, Polis, Orenjë,Lunik,Fushë Studë etj.

Read Previous

A po dalin parashikimet e Bill Gates?

Read Next

Ithtarët e Enverit përkujtojnë 29 nëntorin.