Lezha, qarku ku po lulëzon më shumë kanabisi kohët e fundit

Nëse ndjek me vëmendje aksionet e policisë dhe mediat, vërehet se Lezha është kthyer sëfundmi në një prej qarqeve me kultivimin me të lartë të kultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike.

Duket sikur ky aktivitet i pa ligjshëm po lulëzon shumë në këtë qark vitin e fundit.

Interesant është fakti se Bashkia Lezhë drejtohet nga një ish-zyrtarë i lartë i Policisë së Shtetit. Bashkia është një ndër hallkat kryesore të kontrollit dhe parandalimit të këtij aktiviteti të pa ligjshëm.

Shpresojmë që ish-polici mos ta ketë patur premtim elektoral këtë aktivitet, por thjesht të jetë një rastësi.
/kumtari.al/

Read Previous

Buka, Autoriteti Konkurrencës fal tregtarët

Read Next

Serbia mes Rusisë dhe Perëndimit