Ibrahimoviç: Falë atyre këmbëve ne hamë…

“Gruaja ime thotë se gjithmonë flitet shumë për mua, kështu që ajo nuk dëshiron të më shohë edhe në muret e shtëpisë.

Ekziston vetëm një fotografinë muret e shtëpisë time, fotografia e këmbëve të mia.

E vura atë për të kujtuar se ku jemi dhe çfarë kemi: Ato këmbë i kanë bërë të gjitha. Mendova se ishte mirë ta kisha atë fotografi në mur, edhe nëse gishtat janë shumë të shëmtuar.

Por kujt i intereson, ne i kemi varur në mur për të na kujtuar se falë tyre ne hamë. Dhe kështu këto këmbë duhen puthur çdo ditë.”

Kjo foto ishte hyrja e një interviste të gjatë të Zlatan Ibrahimoviç me gazetarin e BCC, Efrem Raimondi.

Read Previous

Shqiptarët e facebook-ut

Read Next

Kriza e PD simptomë e krizës së sistemit politik