Ekonomi

Thellohet kriza e mosgjetjes së punonjësve për transportin, serviset e mjeteve; Restorantet e baret po punësojnë pensionistë

Me sa duket nuk do të jetë e largët dita kur qytetarët do t’i drejtohen serviseve për kontrollin e automjeteve dhe nuk do të gjejnë teknik apo të kërkojnë shërbime të tjera dhe të mos

Ekonomi

Pensioni nuk del, rreth 16% e personave mbi 65 vjeç vazhdojnë të punojnë

Numri i pensionistëve që raportohen si të punësuar ka pësuar rritje dekadën e fundit. Pensionet e ulëta, hapësirat e lëna bosh nga të rinjtë dhe sidomos disa vende të pune sektorin e bujqësisë po plotësohen

Ekonomi

Buxheti faktik, qeveria pagoi 108 milionë euro për koncesionet në 2022

Koncesionet apo partneritetet publike private i kanë marrë buxhetit të shtetit në vitin 2022 plot 12.64 miliardë lekë apo rreth 108 milionë euro. Buxheti faktik i vitit 2022, i dorëzuar tashmë në Kuvend nga Ministria

Ndaje me miqtë: