FOTO/LAJM- Partnerët dhe investitorët strategjikë në Shqipëri

Kumtari po ju përcjell me poshtë  listën e partnerëve strategjikë dhe investitorëve gjithashtu të Shqipërisë.

 

Shënim: Kjo është rubrikë satire

Na ndiqni ne Facebook në  Kumtari.al/News

Read Previous

Berisha : Mbajtën sekret gripin e pulave/ Kjo do jetë pranvera e protestave të mëdha

Read Next

Gripi i pulave në vend/ Zv.ministrja e Bujqësisë njofton urdhrin e ri për ndalimin e shitjes së shpendëve

Leave a Reply

Your email address will not be published.