“Foltorja” në Elbasan

Ish-lideri i Partisë Demokratite, Sali Berisha, vazhdon turin me “foltoren” në bazën e partisë. Ndalesa e radhë sipas njoftimit të bërë nga Berisha do të jetë ditën e premte në Elbasan.
Njoftimi i plotë i Berishës në Facebook:
“Njoftim!
Ditën e premte më datën 8 tetor në ora 18:00 në sallën e Theatrit Skampa të Elbasanit do mbahet “Foltorja: Për një Parti Demokratike më të bashkuar, më të fortë, më të hapur”.
Ftoj demokratet dhe demokratët e Elbasanit të marrin pjesë. Vetëm të bashkuar fitojmë! sb”

Read Previous

Vaksina Phizer kundër Covid-19: Studimet konfirmojnë dobësimin e imunitetit nga vaksina

Read Next

NUK KA NDODHUR KURRË NË HISTORINË E NATO-S! ANALIZA E NJË PAKTI TË HABITSHËM USHTARAK MIDIS PARISIT DHE ATHINËS, PSE NUK ËSHTË NJË LAJM I MIRË PËR BALLKANIN