Fidel Kastro në rolin e fotografit

Fidel Castro duke nxjerrë në fotografi shokun Nikita Krushov dhe familjen e tij.

Me një arë hamullore për sfond.

Bashkimi Sovjetik, 1963.

Read Previous

Gjykata Kushtetuese i jep të drejtë minatorit për zgjedhjet e 25 prillit

Read Next

Mihajloviç uron Ibrahimoviçin: “për luanët si ju, koha që kalon nuk llogaritet…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.