Fermerët i presin rrugën para Parlamentit / Rama i fton të diskutojnë brenda

Fermerët janë mbledhur ditën e sotme para Parlamentit, duke protestuar për mos kalimin e paketës fiskale, duke qenë se pritet që Parlamenti të kaloj sot në seancë paketën fiskale.

Kryeministri Edi Rama i ka ftuar fermerët të futen në parlament dhe të diskutojnë brenda.

“Hajde, kush do vijë me mua të flasë brenda, se këtu në rrugë nuk flitet. Hajde, kush do vijë tjetër? Hajde! Edhe ai që ngriti dy gishtat. S’ka problem të gjithë bashkë se kjo nuk është punë demokratësh”, iu tha Rama fermerëve.

©Kumtari.al

Read Previous

Vdekshmëria foshnjore, Shqipëria është vendi me bilancin më negativ në kontinent

Read Next

Përfundon takimi i fermerëve me Ramën / Kreu i Shoqatës së Fermerëve: “Nuk më ka pritur askush si Rama”