Feature Post Slider Style 3

Ekonomi

Fillon faza e dytë e fiskalizimit, por vetëm 60% e bizneseve janë gati, ekspertët parashikojnë amulli me faturat

Nga 1 korriku ka nisur faza e dytë e procesit të fiskalizimit, për transaksionet pa para në dorë ndërmjet tatimpaguesve, ku pritet të përfshihen 34 mijë subjekte, sipas burimeve zyrtare nga tatimet (më herët tatimet

Ekonomi

Nënshkruhet faza e parë e ndërtimit të hidrocentralit të Skavicës

Ministrja e Energjisë, Belinda Balluku, njoftoi nënshkrimin e marrëveshjes të fazës së parë të ndërtimit të hidrocentralit të Skavicës. Në fjalën e saj, gjatë prezantimit të marrëveshjes, Balluku theksoi se ky hidrocentral do të luaj

Ekonomi

Shqipëria, me numrin më të madh të bizneseve në rajon, që sigurojnë 75-100% të të ardhurave nga tenderët publikë

Një pjesë e madhe e bizneseve në Shqipëri më 2020 i siguruan 75-100% të të ardhurave vjetore nga kontratat që kanë me qeverinë për punë dhe shërbime. Shqipëria ka përqindjen më të madhe të bizneseve

Feature Post Slider Style 4

Bujqësia & Mjedisi

Ulen mbjelljet në vend, bizneset shesin stoqet e plehëruesve në Kosovë dhe Serbi, bujqësia në prag të falimentimit total

Të dhënat e tregtisë së jashtme për muajt janar-shkurt 2022, treguan se eksportet e plehëruesve për bujqësinë shënuan rritje me mbi 1400 për qind, në një kohë që importet kishin pësuar rënie drastike, në raport

Lajme

Edhe socialistët nuk i binden Ramës për të mbush sallën për Bashën në Dibër

Dështon takimi i Lulzim Bashës në Dibër. Edhe pse ai kishte paralajmëruar se takimin e ka kërkuar baza, e vërteta është ndryshe. Pavarësisht se Basha dhe njerëzit e tij kanë paguar njerëz për të mbushur

Ekonomi

Fillon faza e dytë e fiskalizimit, por vetëm 60% e bizneseve janë gati, ekspertët parashikojnë amulli me faturat

Nga 1 korriku ka nisur faza e dytë e procesit të fiskalizimit, për transaksionet pa para në dorë ndërmjet tatimpaguesve, ku pritet të përfshihen 34 mijë subjekte, sipas burimeve zyrtare nga tatimet (më herët tatimet

Ndaje me miqtë: