Et’hem Beu hap dyert për besimtarë dhe turistët

Pas një periudhe të gjatë, ku iu nënshtrua një rikonstruksioni total dhe delikat, simboli i kryeqytetit shqiptar i rikthehet fuksionalitetit.

Nga sot (e premte), besimtarët e kryeqytetit do t’i rikthehen adhurimeve në këtë objekt të çmuar kulti siç është Xhamia e Et’hem Beut,.

Gjithashtu ajo do të jetë e aksesueshme edhe për syrin kureshtar të turistëve.

Read Previous

Së shpejti! Leja e re e Qarkullimit të Mjetit Rrugor!

Read Next

Louis Armstrong