Elvanës i ndodh e papritura në skenë, turma e fansave e tërheqin drejt vetes

Elvana Gjata është padyshim nga emrat më të dashur të dashur të skenës shqiptare.

Kjo u dëshmua edhe në një nga paraqitjet e saj, kur ajo u  afrua drejt turmës, të cilët e preknin dhe i dhuronin pafund dashuri.

Në një moment ata e kanë tërhequr nga vetja dhe po të mos ishte ndërhyrja e sigurimit momenti mund të shndërrohej në një incident.

Frikën e ndjeu edhe Elvana, e cila u dëgjua duke bërtitur.

Read Previous

“Zoti të ruajtë” dhe “Zoti të ruajttë!”, kur duhet të shkruhet me një e kur duhet me dy “t”

Read Next

A e dinit se ankthi dhe depresioni lidhen me mungesën e një vitamine në trup?