Elon Musk ripostoi memen e kësaj 28-vjeçare – dhe më pas u shit për gati 20,000 dollarë në vetëm 2 ditë

Nuk është sekret që miliarderi Elon Musk i pëlqen memet. Ai i riposton shpesh në Twitter, ku numëron 61 milionë ndjekës.

Megjithëse disa nuk e pëlqejnë ripostimin e tij, pasi ai shpesh neglizhon t’i citojë krijuesit origjinalë të memeve, të tjerë kanë përfituar nga praktika e Musk, duke përfshirë të vetëshpallurën “artiste hobi” Eva Beylin.

Beylin u emocionua kur Musk ripostoi memen e saj të mërkurën. “Çmimi përfundimtar i memeologjisë është që zoti i fundit i memeve të përdorë meme-në tuaj,” i thotë Beylin, 28 vjeç, CNBC Make It.

Edhe pse Musk nuk i dha asnjë atribut, “Unë jam mbi hënë”, thotë ajo, duke shtuar se ajo është një tifoze e madhe e Musk.

Meme-ja e Beylin, të cilën ajo e quajti “Love in The Time of Web3”, përshkruan një çift vizatimor që admiron çmimet e bitcoin dhe eterit, të cilat janë respektivisht 69,000 dollarë dhe 4,200 dollarë, në meme. Ndërsa çmimi i bitcoin nuk ka arritur në 69,000 dollarë, numrat janë një shenjë e dukshme e kulturës së memeve.

“Love in The Time of Web3” mori shumë vëmendje pas postimit të Musk në Twitter. Atë natë, Beylin e renditi atë si një NFT në Zora, dhe për dy ditë e shiti për rreth 19,800 dollarë, një blerësi anonim.

Blerësi i “Love in The Time of Web3” e ka renditur tashmë memen për rreth 275,000 dollarë. Megjithëse është më pak se çmimi i kërkuar i blerësit, një ofertues tashmë ka ofruar ose rreth 27,500 dollarë, për meme.

Nëse rishitet, Beylin do të fitojë një honorar prej 15%, thotë ajo.

 

kumtari.al

Read Previous

SPAK-u bën sikur

Read Next

Lëkundje tërmeti në vend