Eko Park dhe eko moçal

Në durrës po hidhen miliona euro në një projekt ambicioz për nga emri, Eko Park, për trajtimin e mbetjeve urbane.

Puna për ndërtimin e këtij Eko Parku ka filluar, ndërkohë ngjitur me këtë kalon një kanal që bën një kontrast të fortë me parkun, një kanal moçal, me ndotje dhe burim infeksionesh të rrezikshme për banorët e zonës.

Për më tepër flasin fotot e mësipërme.

Read Previous

Digjet stalla blegtorale

Read Next

Itali-Spanjë, përballja për herë të 4-të në 4 Europianët e fundit