Edi Rama ne Kosove/Shqiperia eshte me te drejten dhe e drejta eshte ne krahun e Kosoves. 

Read Previous

Termeti i fortë që goditi mëngjesin e sotëm Kretën raportohet të ketë qene i shkallës paraprake prej 5.8 rihter.

Read Next

Rama/Nuk kam çfarë të bisedoj dhe ndërmjetësoj me Vuçiç