E shkarkoi nga detyra KPA, reagon Luan Daci: do të drejtohem deri në Strasburg për të drejtën time!

Gjyqtari Luan Daci ka reaguar pasi KPA, institucion në të cilin ka qenë anëtar, vendosi ta shkarkojë nga detyra.

Ai ka thënë se anëtarët e këtij institucioni kanë shkelur dy kushtetuta për vendimin e dhënë, si dhe theksoi, se për të drejtën e tij do të drejtohet deri në Gjykatën e Strasburgut.

“Sot, KPA shkeli të dy Kushtetutat. Shkeli kushtetutat dhe shkoi në ligjin magjistratë. Kushtetuta jonë është aneks. Ju jeni të interesuar për prishjen e vendimit të Strasburg, e Luan Daci do i fitojë të gjitha të drejtat. Do i drejtohem Strasburgut.

Do të bëj gjithçka që të kthejmë në Shqipëri shtetin ligjor. Sot e theksoj, janë shkelur dy kushtetuta. Është shumë e rëndë, që ta shkelë një dhomë gjykimi i një nivelit të lartë. E drejta vonon, por nuk harron” , tha Daci.

Read Previous

Kryeministres së Finlandës i dolën foto nga një klub nate / Kërkon falje që nuk është izoluar

Read Next

Një operacion dramatik shpëtimi pranë Ujvarës së Niagarës