E ardhmja e ushqimit: Bio-sensori që mat saktësisht vitaminat në fruta dhe perime në kohë reale!

Matja e numrit të vitaminave në fruta dhe perime në kohë reale në terren së shpejti do të bëhet realitet falë një biosensori i thjeshtë për t’u përdorur që po zhvillohet nga shkencëtarët në Gjermani, Belgjikë dhe Holandë.

Read Previous

Analiza e CNN/ Thatësira e Evropës mund të sinjalizojë ‘vdekjen’ e lundrimit të lumenjve

Read Next

Meksika është përfshirë nga një dhunë midis karteleve të drogës