Dielli në Egjipt është verbues për Kryeministrin Rama

Kryeministri Rama ka nisur një vizitë zyrtare në Egjipt.

Kreu i qeverisë është pritur me ceremoni shtetërore nga homologu i tij, Moustafa Madbouly.

Ajo që bie në sy është se gjatë gjithë ceremonisë zyrtare, kryeministri ynë nuk i ka hequr syzet për asnjë moment.

Dielli në Egjipt është tepër i fortë, ndaj edhe kjo mund të jetë aryeja që KM nuk e ka parë të arsyeshme t’i heqi syzet për asnjë moment.

 

Read Previous

Mes kritikave dhe lavdërimeve: Faik Konica për Fishtën

Read Next

Rinia spanjolle në krizë të thellë