Deklarata politike e një kleriku/ Reagon Malltezi: Flet për moralin e gishtave dikush që vendosi flamurin e partisë në minaren e xhamisë

Read Previous

Këlliçi u përgjigjet kritikëve për posterin: Një drejtor i Veliaj kushton 25 mln euro, po pres reagim

Read Next

Gomari veshgjatë, bostani dhe zorraxhiu i Tiranës