COVID-19 / Rusia shënon 1002 jetë të humbura

Ditën e sotme, Rusia ka raportuar më shumë se 1.000 vdekje të lidhura me COVID dhe 33,208 raste të reja . Ky është numri më i madh ditor i jetëve të humbura që nga fillimi i pandemisë.

Vaksinimi në vend ecën me ritme të ngadalta dhe masat anti COVID janë në nivel shumë të ulët.

 

Read Previous

Një histori e mrekullueshme dashurie e viteve ‘40 midis Juliette Greco dhe Miles Davis

Read Next

Rikthehet Zlatan