Covid-19 përhapet në masë në shkolla. Rezultojnë pozitivë 14 mësues në shkollat e Fierit

Virusi covid ka marre permasa ne disa shkolla te Fierit. Sipas te dhenave te shprehura nga Njesia Vendore e Kujdesit te Shendetit Publik ne Fier, pas testit ne disa shkolla kane rezultuar pozitiv 14 mesues, 13 prej tyre ne shkollat publike dhe nje ne shkolle private, raporton Fax Web.

Pasi kane rezultuar pozitiv me virusin Covid eshte vendosur karantina per mesuesit e prekur e infektuar dhe jane marre teste per nxenes dhe mesuesit e tjere. Ne te njejten kohe ne klasat ku eshte dhene mesim nga keta mesues jane kryer desinfektime

Read Previous

Diplomati i gjetur i vdekur jashtë ambasadës së Berlinit ishte agjent sekret rus

Read Next

Pfizer zbulon pilulën Covid që redukton shtrimet në spital dhe vdekjet me 89%