Clinton nxjerr nga arkivat fjalimin që do të mbante nëse fitonte zgjedhjet presidenciale të 2016

Kandidatja presidenciale dy herë e dështuar, Hillary Clinton, po nxjerr nga arkivat fjalimin e saj për fitoren e mundshme të zgjedhjeve presidenciale të vitit 2016, si pjesë e një “mësimi MasterClass”, ajo çfarë sot përshkruhet si “fuqia e elasticitetit”, shkruan Breitbart.

Në klasën e plotë, e cila do të publikohet të enjten, Clinton fokusohet në fjalimin që do të kishte mbajtur më 8 nëntor 2016, nëse do të kishte mundur ish-presidentin Donald Trump.

“Në këtë mësim, unë do të përballem me një nga humbjet e mia më publike, ballë për ballë, duke ndarë me ju fjalimin që shpresoja të mbaja nëse do të kisha fituar zgjedhjet e vitit 2016,” tha Clinton, duke theksuar se ajo “nuk e ka ndarë kurrë këtë.”

“Nuk e kam lexuar kurrë këtë me zë të lartë. Por më ndihmon të përmbledh se kush jam, në çfarë besoj dhe cilat ishin shpresat e mia për llojin e vendit që dua për nipërit e mbesat e mia dhe që dua për botën, që besoj se Amerika është në të mirën e saj, ” ajo tha.

Sipas TODAY, e cila mori pjesë nga fjalimi, Clinton do t’u kishte thënë masave se “i dërguan një mesazh botës” se “vlerat tona qëndrojnë. Demokracia jonë qëndron e fortë. Dhe motoja jonë mbetet: E pluribus unum. Nga shumë, një.”

©Kumtari.al

Read Previous

Snajperi shqiptar që u zbulua nga FBI

Read Next

Kina dhe Rusia: SHBA, si punonjëse në bordello, që mëson për moral vajzat në shkolla