Caktimi i delegatëve të Elbasanit për në Kuvendin e Vlorës, 1912

Ky është dokumenti i caktimit të delegatëve të Elbasanit për në Kuvendin e Vlorës 1912, nga populli dhe paria e zonës.

1)    Fejzullah, alim
2)    Sylejman, alim
3)    İbrahim, sheh
4)    Xhafer Sadiku, shehu rufai
5)    Ali Qazimi biri Adilit
6)    Atai ???
7)    Hasani biri Jusuf beut
8)    Shevqeti biri i Ismail pashës
9)    Akifi biri i Mahmud pashës
10)    Ibrahim Bumçi
11)    Yunanca
12)    Yunanca
13)    Yunanca
14)    Ahmed Dervish Ohri
15)    Reshid Çelrama  (Çelirama -shënim i yni)
16)    ??? Haskenj  (Hasekiu – shenim i yni)
17)    Ibrahim Miraka
18)    Mehmed Selita
19)    ???, kryetari i bashkisë  (Alush Saraçi – shënim i yni)
20)    Yunanca
21)    L. H. Mima
22)    Ali Çaushi
23)    Anastas Dodbiba
24)    Hysen Dakli
25)    ??? Bektashi
26)    Yunanca
27)    Hysen Çifte
28)    ??? biri Haxhiadem
29)    ??? Demetja
30)    Yunanca
31)    Yunanca
32)    Yunanca
33)    Yunanca
34)    Hasan Xhani
35)    Haznedari
36)    ??? Dodbiba
37)    Hysen Velenca
38)    Musa Haxhi Ymeri
39)    Alush Abdi Muça / Hoxha
40)    P. Dodbiba
41)    Tregtar Mehmed Dervish Murad
42)    Tregtar Hasan Zaimi
43)    Tregtar Jusuf Hyseni (vula)
44)    Myrteza Demetja
45)    hafiz Jusufi
46)    Mehmed ??? Hatipi
47)    Tregtar E. Nermi
48)    Tregtar vula
49)    Tregtar vula
50)    Tregtar vula Ali ???
51)    Tregtar vula
52)    Ali biri Ibrahim Shabanit
53)    Tregtar vula
54)    Hysen ??? Kazazi
55)    Tregtar vula
56)    Tregtar vula

Burimi: Arkivi Digjital Shqiptar

©Kumtari.al

Read Previous

Tjetër aksident në Fushë Krujë

Read Next

Rama uron Ditën e Pavarësisë me vulën e Aeroportit të Vlorës