Biden thotë se nuk dëshiron të ketë mbyllje këtë dimër, për të luftuar Covid

Presidenti Joe Biden tha të enjten se plani i tij për të luftuar Covid-in gjatë muajve të dimrit nuk do të përfshijë bllokime të reja ose një zgjerim të kërkesave aktuale të vaksinimit të administratës.

“Nuk përfshin mbyllje ose bllokime, por shumë më tepër vaksinime, doza përforcuese dhe testime,” u tha Biden gazetarëve gjatë një përditësimi.

Administrata shpreson të rrisë numrin e shtetasve që marrin doza përforcuese, duke zgjeruar shtrirjen. Qendrat për Shërbimet e Medicare dhe Medicaid do të kontaktojnë më shumë se 60 milionë njerëz që janë në Medicare, kryesisht të moshuar, për t’u kujtuar atyre që të marrin një injeksion shtesë.

Read Previous

Humbet unazën teksa mblidhte patate, e gjen pas 50 vjetësh

Read Next

‘Gazetarët të bëjnë kujdes nga WhatsApp’, paralajmëron djali i gazetares që u vra ne Maltë