Berisha: Kryetari moral i PD në 8 vitet e fundit ka qenë Sali Berisha

Gjatë intervistës për “Çim Peka Live”, Sali Berisha ka deklaruar se lideri moral i PD kam qenë unë.

Berisha ka argumentuar ai vetë ka qënë i vetmi që ka bërë luftë frontale me qeverinë Rama.

“Basha më thoshte që nuk flas dot se nuk më lejon zyra e PR”.

Vijon…

Read Previous

Ambasadori i Turqisë midis Universitetit të Shkodrës: Perandoria Osmane erdhi në Shqipëri për të mbrojtur trojet shqiptare

Read Next

Berisha: Kam patur oferta dhe kërcënime për t’u tërhequr.