Bashkia e Durrësit nuk lejon banorët e rezidente në plazhin e Durrësit të vendosin çadrat

Qytetarët denoncojnë bashkinë e Durrësit e cila ditën e djeshme, në plazhin e quajtur “Shkëmbi i Kavajës” kanë hequr me forcë çadrat e kashtës së banorëve rezident të lagjes.

Ky aksion është i jashtëligjshëm dhe në funksion të hoteleve të zonës.

Për më tepër aksioni zhvillohet në mes të sezonit turistik në bregdetin e Durrësit.©kumtari

 

Read Previous

Shtrenjtimi i lëndëve të para dhe rritja e kostove të prodhimit/ Inflacioni merr tatëpjetën, arrin nivelin më të lartë historik

Read Next

6-7 persona në ditë pësojnë infarkt të zemrës