Ambasadori i Turqisë midis Universitetit të Shkodrës: Perandoria Osmane erdhi në Shqipëri për të mbrojtur trojet shqiptare

Ambasadori i Turqisë në Shqipëri, Murat Ahmet Yörük në një takim në Universitetin e Shkodrës për marrëdhëniet mes Turqisë dhe Shqipërisë,  nga e kaluara në të sotmen deklaroi se Perandoria Osmane erdhi në Shqipëri për të mbrojtur trojet shqiptare.

Ai foli edhe për marrëdhëniet tregtare, ekonomike dhe sociale mes Shqipërisë dhe Turqisë duke e konsideruar ofensivën turke në ato vite, jo vetëm ushtarake por edhe kulturore që la gjurmë në Ballkan.

Read Previous

Artan Fuga: Hapini hapësirat për anëtarët e partive!

Read Next

Berisha: Kryetari moral i PD në 8 vitet e fundit ka qenë Sali Berisha