Akset rrugore ku duhet të përdorni zinxhirë dhe goma dimërore

Fundjava ka nisur e ftohtë dhe me dëborë. Në disa nga akset rrugore nevojitet përdorimi i gomave dimërore dhe zinxhirëve gjithashtu.

Katër akset rrugore ku për shkak të borës duhet të

Katër akset rrugore ku për shkak të borës duhet të

Borëpastruese gjenden në terren, në akset Kukës-Shishtavec, Bogë-Theth, Tamarë-Vermosh, Korçë-Dardhë. Këto janë edhe akset më problematike, ku drejtuesit e automjeteve duhet të kenë kujdes të shtuar.

Katër akset rrugore ku për shkak të borës duhet të

Read Previous

Studimi: “Fëmijët që kalojnë me shumë kohë me baballarët janë më inteligjentë”

Read Next

Orkestra dhe kori i TKOB-së performojnë në Sofie të Bullgarisë