Agron Shehaj: Kuvendi 11 dhjetorit është legjitim, jam i detyruar të shkoj

98% konfirmuan se firma është e tyre dhe se kanë firmosur. Nuk kontaktova dot me të gjithë. Fola me mbi 100 delegatë. Sipas numrave që pashë janë 56% e delegatëve të degës 7 dhe 58% të degës 5 kanë firmosur për kuvendin e datës 11. Këto numra tregojnë qartë se kuvendi i datës 11 është legjitim. Unë jam i detyruar të shkoj, sepse nëse demokratët vendosin, unë absolutisht do të shkoj.

Read Previous

Publikohen pamje nga momentet e fundit të shtetasve Maqedonas në Turqi

Read Next

Sa besim kanë shqiptarët tek Edi Rama si lider politik që mund të punojë në të mirë të Shqipërisë?