Agravohet situata në protestën e fermerve të Lushnjës / Përplase me forcat e policisë

Agravohet situata në protestën e fermerëve të Lusnjes. Ka përplasje me forcat e policisë, pas bllokimit të autostradës Lushnjë-Fier. Policia ka ndërhyrë për t’i shpërndarë dhe ka tentuar shoqërimin e disa fermerëve.

Fermerët e Lushnjes u ngritën ditën e sotme në një protestë të paralajmëruar për të kërkuar subvencione nga shteti.

Ata pretendojnë se qeveria nuk ka asnjë politikë mbështetëse për ata.

Protesta nisi paqësore, me një numër të konsiderueshëm fermerësh, të cilët më pas çan kordonin e policisë dhe u ulën në rrugë për të bllokuar qarkullimin.

Qëllimi i protestës ishte sensibilizues.

 

kumtari.al

 

 

Read Previous

Paloka numëron firmat e delegatëve, në praninë e gazetarëve

Read Next

Protesta e Fermerëve / Kreu i shoqatës së fermerëve : Ja cilat janë kërkesat tona