A varet e ardhmja e mediave sociale nga një ‘Fije’?

Digital earth. Global internet connection. Business network and social media concept.

‘Fabrikat e dopaminës toksike dhe të varura’, platformat e mediave sociale na e gërryejnë trurin si nikotina, duke krijuar një dëshirë të vazhdueshme për diçka të shpejtë dhe të harrueshme që nuk na mbush kurrë. Rreth 30 milionë njerëz u regjistruan në Meta’s Threads ditën që u publikua. Një rekord botëror për shkarkime në 24 orë. Ky numër do të ishte edhe më i madh, por aplikacioni aktualisht nuk është i disponueshëm në BE.

Read Previous

Të shtrenjta dhe ekstreme: udhëtime për pak njerëz

Read Next

A ndryshon truri i burrave nga i grave? Ja çfarë thotë studimi