A keni blerë dhe ju? Këto janë faqet online pronarët e të cilave u prangosën

Për administratorët e 25 subjekteve që sheshin mallra online është vendosur arrest me burg nga gjykata.

“Këto subjekte duhet te hetohen pasi veprimet e tyre plotësojnë tërësisht elementet e figurave te veprave penale të “Kontrabandë me mallra të tjerë”, “Fshehje të ardhurash”, “Mospagim taksash dhe tatimesh” të parashikuar nga nenet 174,180,181”, thuhet në vendim.

1.            A. H administrator i dy faqeve Online London Fashion dhe Bo Boo Fashion

2.            E. I administratore tek subjekti Pure Parfume

3.            K. V  administrator i subjektit Klodi Store

4.            E. K administrator i faqes King Bro Style

5.            J. Q administrator i faqes  Bli Veshje

6.            A. S administrator i faqes online Jaguar kids

7.            P. Rr administratore e faqes Gral

8.            E. K administratore e faqes Fansi Shop

9.            E. Xh adminsitratore e faqes EMY SHOP

10.          E. R administratore e faqes Luxmoda

11.          M. B administrator i faqes online Zero Absolute

12.          A. D administratore e faqes Garderoba ime

13.          G. Ll administrator i faqes Outlet Shoes

14.          I. D administrator i faqes Tutto casa.al

15.          M. G administratore e faqes HM Original Fashion

16.          J. K  administratore e dy faqeve online Chic&Posh Uk dhe Lulita.Uk

17.          S. R administratore e faqes online Dars.Al

18.          Sh. P administrator i faqes Pelinku Store dhe subjekt fizik Shkëlqim Pelinku

19.          B. B administrator i faqes Carpet Diem

20.          R. Gj adminsitratore e faqes Divino Shoes

21.          E. Ç administrator i faqes online BeCool

22.          E. Z S administratore e faqes online Natura Vita Health/abcnews

Read Previous

Kontrabandë me shitjet online / 22 urdhër-arreste për administratorët

Read Next

Bordi i Transparencës nuk rishikon çmimin e vajit të lulediellit, importuesit ndërpresin shitjet