A e ka kuorumin në Këshillin Kombëtar Basha?

Deputeti Lulzim Basha pretendon se mbledhja e Këshillit Kombëtar ka kuorumin për të vijuar punimet.

SYRI ka zbuluar mashtrimin e radhës të ish-kryetarit të PD që ka uzurpuar selinë e demokratëve.

Personi që shihni në foto me rreth, nuk është anëtar i Këshillit Kombëtar.
Gentjan Gjonaj është ulur në karrigen e anëtarit të Këshillit Kombëtar pa qenë i tillë.
Skandalet e Lulzim Bashës janë të panumërta ndërkohë që çdo veprim i tij është nul dhe nuk njihet.

Shumica e anëtarëve të Këshillit Kombëtar e kanë bojkotuar mbledhjen, pasi ata dje morën vendime për Rithemelimin e PD, duke shkarkuar kryetarin e partisë, Kryesinë, Sekretarin e Përgjithshëm si dhe anuluan anti-Kuvendin e 18 dhjetorit.

Ka edhe persona të tjerë që nuk jane anëtarë të Këshillit Kombëtar.

Read Previous

Shfaqet Jemin Gjana

Read Next

Udhëheqësit e G7 paralajmërojnë Rusinë për sanksione të ashpra