9 dhjetori, dita ndërkombëtare kundër korrupsionit

Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit shënohet çdo vit më 9 dhjetor.

Kjo ditë shërben si një kujtesë për secilin prej nesh që në mënyrë aktive të flasë dhe të luftojë kundër korrupsionit në jetën tonë dhe në jetën e të tjerëve.

Kombet e Bashkuara e kanë shpallur këtë ditë për të tërhequr vëmendjen ndaj nevojës për të miratuar një qëndrim kundër korrupsionit.

Read Previous

Princi Harry thotë se ai dhe Meghan u detyruan të largoheshin nga Mbretëria e Bashkuar

Read Next

Moti sot/Ulen ndjeshëm temperaturat