4 persona të pa jetë gjenden në një hotel në Qerret, dyshohet se janë shtetas rus

4 persona janë gjetur të vdekur në një sauna në një hotel në Qerret të Kavajës. Mësohet se viktimat janë 2 burra dhe 2 gra në moshë të re.

Read Previous

Zgjedhjet lokale në Kosovë: Numri i votuesve, përgatitjet e policisë dhe si mund të votoni me kusht

Read Next

Kosova hyn në heshtjen zgjedhore