3 lajmet nga apologjia e Arben Ahmetajt

Nga Hysni Gurra
3 lajmet nga apologjia e Arben Ahmetajt
1- La të kuptohet që koka e aferës së inceneratorëve është Don Agaçio (nënkupto edhe Rama)
2-Kryetari i Bashkisë Tiranë duhet të mbajë përgjegjësi personale për inceneratorin e Tiranës. (qytetarët ta kenë parasysh këtë më 14 maj).
3-U tha të gjithë kolegëve e ish kolegëve se Edi Rama nxjerr gështenjat nga zjarri me duart e të tjerëve dhe nuk pyet se kush përvëlohet, qoftë ky/kjo edhe shërbëtori më besnik e i devotshëm i tij.

Read Previous

Udhëzimi/ Profesionin e mësuesit do ta ushtrojnë edhe individë që s’kanë mbaruar mësuesi

Read Next

Mbi 31 mijë shqiptarë kërkuan azil në Europë në 2022, shifër rekord që nga 2015-ta!